De Hoeveslagerij
Altijd een vers stukje vlees op je bord. Het vlees wordt op de hoeve gekweekt, verwerkt en verkocht ...
Al onze dieren worden op een milieuvriendelijke wijze gekweekt met natuurlijke eigen voedergewassen (bieten, stro, hooi, gras, aardappelen).
Alle producten worden in ons eigen atelier versneden en verwerkt.
Daar het vlees van de hoeve rechtstreeks naar de consument gaat, kunnen wij u dit 1ste-keuze-kwaliteitsvlees dan ook goedkoper aanbieden.
Wij maken ook huisgemaakte charcuterie, bereide gerechten en tijdens het seizoen bieden we natuurlijk alles voor op de barbecue.
Wij bieden een uitgebreid assortiment van:
- Runds & Kalfsvlees (eigen kweek)
- Varken (bij ons versneden en verwerkt)
- Hoevekippen (eigen kweek)
- Lam (eigen kweek)
en verder ook nog:
- Hoofdvlees
- Streekbierenpaté
- Ambachtelijke boerenpaté
- (Hespe)worsten
- Kippewit
- Gekookte ham
- Rundsvlees Wit-Blauw
- Gerookte vleeswaren (bacon, cobourg, spek, filet de saxe, filet d'Anvers, ...)