Hoeveslagerij
Cornette

verse producten rechtstreeks van de hoeve

Achter de schermen in het atelier ...

Elke dag werkt ons team voor het beste stukje vlees op jouw bord.

In het atelier worden karkassen uitgebeend, vlees versneden, gehakt gemaakt en panklare gerechten bereid.

Karel genoot een opleiding slagerij-traiteur in “Ter Groene Poorte” in Brugge.

Er zijn steeds een aantal gerechten te verkrijgen in de winkel, andere zijn te verkrijgen op bestelling.

  • Vol-au-vent
  • Gehaktballetjes
  • Vogelnestjes
  • Rundstong
  • Tongrolletjes
  • Beenhesp
  • Bereid stoofvlees
  • Orloff
  • ...

    Tijdens het jaar kan u ook kiezen uit onze jaarfolder en tijdens de eindejaarsfeesten kan u kiezen uit onze speciale eindejaarsfolder.

    Wij bieden een ruime keuze aan: vlees -en vis buffet, fondue, gourmet, breugel buffet, …


    Gerookte vleeswaren

    Gerookt in ons eigen atelier

    Wij zorgen zelf voor onze gerookte producten of ook wel 'rauwe zouterij' genoemd.
    We maken onze eigen:

    • Bacon
    • Cobourg
    • Spek
    • Filet de saxe
    • Filet d'Anvers